“alleen ben je sneller, samen kom je verder”

We willen in deze uitdagende tijden elkaars mentale maatje zijn. Intervisie is de kunst om mogelijkheden te zien en je op een constructieve manier te verhouden tot actuele uitdagingen. We helpen elkaar om van lastige situaties naar professionele oplossingen te komen. Samen denken we in mogelijkheden en verkennen we kansen in deze bijzondere tijd. Ons motto is: “alleen ben je sneller, samen kom je verder”.

Hoe werkt een intervisie bijeenkomst?

Tijdens een intervisie bespreek je casussen die betrekking hebben op het werk. Het uitwisselen en leren met elkaar staat centraal.  De kern van intervisie is dat je ideeën, gevoelens en beelden aandraagt als ondersteuning voor het denkproces van de ander.

Wat levert het op?

De meerwaarde van intervisie heeft te maken dat je afstand kan nemen. Daardoor krijg je beter zicht krijgen op eigen functioneren, toets je strategieën en kun je nieuwe aanpakken uitproberen. Ook als luisteraar heeft intervisie meerwaarde. Je leert positief aan te sluiten bij een ander en vaak is er een grote mate van herkenbaarheid in het geschetste probleem.

Intervisie is virtueel effectief gebleken. Met een kleine groep van tot 6 professionals gaan we aan de slag. Ervaring leert dat regelmatige, korte sessies van anderhalf uur het beste werken.

 

Nieuwsgierig geworden naar de opbrengst van een online intervisie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Online coaching

Nieuwsgierig en op zoek naar 1-op-1 online begeleiding? Zodat jij in balans bent, kunt ontspannen én presteren als dat nodig is en bovenal weer plezier in je werk en je leven ervaart?

Bekijk de mogelijkheden