Upane creëert beweging

Vol overgave heb jij een nieuwe koers voor jouw organisatie bepaalt, maar bij het vormen of uitrollen van de strategie stagneert het. Als een bedrijf afremt, zorgt Upane voor beweging. Wij brengen deze beweging door onze integrale aanpak. Dat doen wij samen met jou. Jij bepaalt de coördinaten en staat aan het roer. Wij navigeren je naar de uiteindelijke bestemming. Ontdek wie wij zijn en wat we doen.

Iedereen kan veranderen
Groeien doet pijn. Laten we daar geen doekjes om winden. Wij hebben het eerste hand ervaren toen wij zelf bij (familie)bedrijven werkten. Ons grootste besef? Pas als medewerkers de nieuwe visie omarmen, kan de beweging worden ingezet. Dat doe je door hen te laten zien dat ze worden gewaardeerd en dat er naar hen wordt geluisterd. Door hun bijdragen aan de beweging te koppelen. Zodat iedere medewerker precies weet hoe het verschil te maken. “Humanizing strategy noemen we dat”. Door te zorgen dat medewerkers kunnen, willen en mogen. Gebeurt dit niet? Dan blijf je stilstaan.

Het meekrijgen van mensen is niet eenvoudig. Het vraagt om meer dan goed leiderschap. Je moet medewerkers meekrijgen, verbinden en raken. En daarvoor organisatieculturen, processen en systemen herinrichten. Deze integrale verandering noemen we de Organizational Journey.

Een organisatie bewegen is een missie met gewicht en wij geloven dat iedere organisatie dat kan. Jij ook. Alleen kun je daar soms wat hulp bij gebruiken. Vanuit die gedachte en overtuiging zijn wij Upane gestart en staan wij organisaties bij in hun reis naar succes. Hoe kunnen we jou helpen?

Laat het ons weten

Wat is jouw succes?
Succes betekent voor ieder bedrijf iets anders. Voor de een betekent het dat de strategie van de directie de strategie van iedereen wordt. Voor de ander dat twee gefuseerde bedrijven functioneren als één. Dat scale-ups die snel groter worden, weinig groeipijn ervaren. Dat de omzetgroei na jaren weer een impuls krijgt. Dat duurzaam ondernemen in alle vezels van het bedrijf zit. Of dat je echt rigoureus wil vernieuwen om toekomstbestendig te zijn. Samen bepalen we de juiste strategische route om jouw succes te bereiken.

Een frisse wind
Vergeet niet dat jij al succes hebt. Jij hebt het bedrijf gebracht waar het nu staat. De weg die je daarvoor bewandelde, is ontzettend waardevol. We waaien een frisse wind door de organisatie, maar vergeten daarbij niet wat er in al die jaren is opgebouwd. We delen onze inzichten over jouw organisatie en maken daar samen een werkbaar plan van. Maar daar blijft het niet bij. We komen het voordoen, samen doen en leren het je zelf te doen.

Zet de beweging in
Beweging is verandering. En daarvoor is een veranderkrachtige organisatie nodig. Een organisatie die samen koers bepaalt en visies verwezenlijkt. Veranderen doen we samen. Upane, samen een stap voorwaarts.

Vertel ons jouw doelen