Online Coaching

Individuele coaching helpt je wanneer je het gevoel hebt dat het je boven je hoofd groeit, je spanningsklachten ervaart, je merkt dat het in je lijf gaat zitten en je dit op eigen kracht moeilijk kan  doorbreken.

Individuele coaching biedt je de mogelijkheid om samen aan de slag te gaan. Door met je te praten en met oprechte aandacht naar je te luisteren, door te sparren, met je te klankborden en te spiegelen, door te focussen op jouw verhaal en jouw thema’s, krijg jij helder wat jij kan doen om jouw mentale gezondheid te verbeteren. Vanuit zelfinzicht en bewustwording maken we samen de vertaalslag naar gedrag en richten ons op wat jij wilt realiseren. Concrete acties die bij je helpen én die bij je passen.

Zodat jij in balans bent, kunt ontspannen én presteren als dat nodig is en bovenal weer plezier in je werk en je leven ervaart. Meld je nu aan en kom in contact met een van onze gecertificeerde coaches

 • Online coaching; 1-op-1 via Teams
 • Na het invullen van onze vragenlijst plannen we een korte telefonische intake. Dit helpt ons om de best passende coach te selecteren. Dit bieden we kosteloos aan.
 • We bieden je 5 sessies (van max 1 uur) aan voor € 750,00 (exclusief BTW); onze ervaring leert dat je dan voldoende handvatten hebt om zelf verder te kunnen.

Aanmelden

  Volledige naam *

  Organisatie

  E-mail *

  Telefoon *

  Bericht