Interim-professional met daadkracht en veranderkracht

Het woord ‘interim-’ in samenstellingen betekent volgens Van Dale ‘waarnemend’ of ‘tussentijds’. Maar een interim-professional betekent voor jouw organisatie veel meer: zo iemand voegt waarde toe aan je bedrijf en kan een beweging in gang zetten. Met een interim-professional van Upane haal je meer dan een ‘overbrugger’ binnen: je haakt een strategisch instrument aan.

Wij hebben interimmers:

  • voor hr-vraagstukken, learning & development, compensations & benefits;
  • voor interne-communicatie-uitdagingen;
  • voor het verhogen van organisatie-effectiviteit;
  • die je inzet als verandermanagers.

Strategisch instrument in jouw organisatie
Wij denken vanuit de organisatie, niet vanuit de in te vullen functie. Zo heb je niet ‘gewoon’ een hr-manager nodig om een nieuwe hr-structuur op te zetten, maar iemand die net die ene competentie meeneemt om jouw organisatie in beweging te zetten. Onze interim-professional voegt waarde toe aan een bedrijf en is als het ware een strategisch instrument.

Kijkend door de Upane-bril
Zet je een interim-professional van ons in, dan krijg je er een Upane-teamlid bij. De visie van Upane zit in al onze interimmers. Ook zij vinden: als medewerkers met plezier naar hun werk gaan, volgt het succes van een organisatie. Wij vormen een team met onze interimmers en staan klaar om onze kennis en expertise te delen. Zo krijg je er altijd een stukje Upane bij.

Ontdek de visie van Upane

Van vraag tot concrete opdracht
Jij hebt met reden een professional nodig. Wij achterhalen de behoefte en bespreken wat en wie nodig zijn om daarop in te spelen. Zoek je een veranderaar, iemand die op de winkel past of iemand die een groot project van kop tot staart managet? Samen concretiseren we de vraag en vormen we een inhoudelijke opdracht voor de professional.

Juiste persoon, juiste plek
Hoe weet je dat iemand de perfecte match is? Je moet iemand door en door kennen. Wij kennen onze interimmers als geen ander. Sterker nog: we hebben zelf met velen van hen samengewerkt. Jouw professional beschikt over de juiste kwaliteiten, is de juiste persoon, heeft het juiste niveau en uiteraard de benodigde expertise. Pas als we die punten kunnen afvinken, stellen wij die professional aan je voor.

Wij helpen je graag aan de juiste professional.

Neem contact op