Humanizing strategy

CEO: “Ik heb een heldere bestemming geformuleerd (in de vorm van visie, missie, strategie), maar mijn organisatie komt niet in beweging”

Weten waar u naar toe wil is één uitdaging. Wat is uw bestemming? Weten hoe u daar als organisatie komt, is de volgende. Wat is de weg die u gaat volgen om die bestemming te bereiken? Hoe ziet uw Organizational Journey eruit?

En dan is er nog een uitdaging …

Want de strategie kan nog zo helder geformuleerd zijn. De randvoorwaarden kunnen zelfs al optimaal zijn. Als niet iedere medewerker rationeel én emotioneel verbonden is met de bestemming van de organisatie en de weg daar naartoe, dan wordt het een pittige, risicovolle en misschien zelfs onmogelijke reis.
Dat is de uitdaging en misschien wel de lastigste van allemaal: zorgen dat iedereen die bij uw organisatie betrokken is vanuit zijn of haar eigen intrinsieke motivatie bij gaat dragen aan het bereiken van de bestemming.

Daar ligt onze kracht:

Wij begeleiden u niet alleen bij het bepalen van uw bestemming. Wij helpen u ook om de weg daar naartoe op de juiste manier te bewandelen. Samen gaan we voor een integrale aanpak en samen zorgen we ervoor dat de bestemming een plek krijgt in de harten van uw mensen.
We humanize your strategy.

Marcel Voets

Partner

Marcel vertelt u graag meer over dit onderwerp
T: +31 (0)6 108 881 61
E: marcel.voets@concept.upane.nl