DNA

Upane is in 2017 ontstaan als samenwerkingsverband van gepassioneerde professionals. Wat ons allen bindt is de ambitie om organisaties vooruit te helpen, medewerkers door groei en ontwikkeling een bijdrage te laten leveren en weer met elkaar op een lijn te brengen.

Maar er is nog iets wat ons verbindt: dezelfde overtuiging. Het vertrouwen dat organisaties in staat zijn om te transformeren naar een organisatie die er ook in de nabije en verre toekomst wezenlijk toe doet. De overtuiging dat we elkaar hard nodig hebben om onze bestemming of ons doel te bereiken; hoe zorgen we ervoor dat individuele talenten bijdragen aan de kracht en groei van het grotere geheel? Het is van belang om de ontwikkeling van medewerker en organisatie hand in hand te laten gaan en dit op een eigentijdse wijze gestalte te geven. Als noodzakelijke voorwaarde om relevant, competitief en duurzaam te zijn, nu en in de toekomst.

Er is een nieuwe context ontstaan met andere waarden. Eentje waarin we ‘vrij’ willen zijn, willen groeien en willen blijven groeien. Waarin we ons niet zozeer conformeren aan een naam, maar eerder aan een essentie.

Praktische handvatten voor Organizational Journey

We hebben praktische handvatten ontwikkeld om uw organisatie uw eigen pad te laten kiezen, op weg naar uw gewenste bestemming.

Inmiddels werken we voor mooie namen, inspirerende bedrijven.

Klanten die voor ons kiezen vanwege de onafhankelijke aard, de holistische visie, de mensgerichte aanpak, de oprechte betrokkenheid, de oplossingsgerichtheid en de positieve kijk op de toekomst.

Upane: ons eigen pad

Het is fantastisch om te ervaren dat de kennis die wij op onze reis tot nu toe hebben verworven – ieder binnen een eigen discipline – hebben weten te bundelen in een overkoepelende aanpak waar behoefte aan is.

We voelen dat we er ook zelf toe doen. En dat voelt goed.

Wij geloven dat iedere organisatie hiertoe in staat is. En dat iedere medewerker in uw organisatie ook het gevoel kan hebben dat hij of zij ertoe doet. Dit vraagt om de bereidheid om een nieuw pad in te slaan. Met alle onzekerheden of twijfels die daarbij horen. Al struikelend en fouten makend toch het doel weten te behalen.

Marcel Voets

Partner

Marcel vertelt u graag meer over dit onderwerp
T: +31 (0)6 108 881 61
E: marcel.voets@concept.upane.nl